امروز شنبه  ۳ آذر ۱۴۰۳
۱۴۰۲/۰۴/۰۶- ۱۱:۲۱ - مشاهده: ۲۵۳

حضور آقای ناصر محبتی در فستیوال ماهی سالمون ترکیه با شرکت سرآشپزهای معروف درگانیتای طرابوزان مورخ1402/4/3

آقای ناصر محبتی سرکنسول محترم طرابوزان مورخ 1402/4/3 به دعوت رئیس اتاق بازرگانی آقای ارکوت چلپی در فستیوال ماهی سالمون در گانیتا شرکت نمودند. در این جشنواره ، سرکنسول گرجستان آقای Gela Japarıdze ، آقای اسماعیل اوستاوغلو فرماندار طرابوزان ، سیبل سوئیچمز معاون CHP طرابوزان ،آقای مورات زورلو اوغلو شهردار طرابوزان ، آقای سزگین مومجو رئیس حزب عدالت و توسعه استان طرابوزان و دکتر حمدالله چوالچی رئیس دانشگاه کارادنیز و بسیاری از شهروندان حضور داشتند. در این مراسم کارگاه‌هایی ارائه و6 بانوی خانه دار نیز در این جشنواره شرکت کردند و 35 سرآشپز مهارت های خود را به نمایش گذاشتند

سرآشپزهای معروفی مانند ابراهیم دوگا چیتچی، هازر امانی، ایوپ کمال سوینچ، اوزلم مکیک و آکیف بوداک حضور و 30 نوع ماهی سالمون طبخ شد. ساکنان طرابوزان و گردشگران این فرصت را داشتند که غذاهایی را که به روش های مختلف با ماهی  سالمون تهیه شده بود را بچشند.  مورات زورلو اوغلو، شهردار طرابوزان برای شرکت کنندگان سخنرانی  ایراد نمود  و گفت: جوانان و همشهریانی که مانند من احساس جوانی میکنند؛ تابستان و سرگرمی تازه شروع شده است. برای شما آرزوی  اوقات خوشی دارم. 

 ارکوت چلبی، رئیس اتاق بازرگانی  TTSO در  سخنرانی افتتاحیه بیان نمود که  صادرات ماهی سالمون ترکیه در 5 سال گذشته به 365 میلیون دلار رسیده است. یکی از اهداف ما این است که  ماهی سالمون طرابوزان  را به  ثبت  برسانیم و این فرصت را از دست نمی دهیم. امیدوارم با دست اندرکارانمان همکاری کنیم تا جشنواره سالمون ابعادی بین المللی پیدا کند.

اسماعیل اوستاوغلو فرماندار طرابوزان در سخنانی گفت دیدن سرآشپزهای سرشناس کشورمان در اینجا باعث افتخار است. کشور ما که از 3 طرف توسط دریا احاطه شده از نظر غذاهای دریایی تنوع بالایی دارد و اکنون باید به  سمت جایگاه  بین المللی در غذاهای دریایی برویم. امیدوارم با برپایی جشنواره ماهی سالمون به گردشگری خوراک  در کنار گردشگری تاریخی، طبیعی و فرهنگی دست پیدا کنیم.

متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است

امتیاز شما